Gammeldags Julmarknad Arboga

Gammeldags Julmarknad 2018

Startdatum: 8 december, 2018

Slutdatum: 9 december, 2018

Tid: 10:00-16:00

Plats: Ahllöfsparken, Kapellgatan, Konstrundan och Stora Torget i Arboga

|

Upplev en stämningsfull gammeldags julmarknad i inspirerande kulturmiljö med försäljning av kvalitetshantverk och godsaker till julbordet!

I Arbogas stadskärna bjuds den 8 och 9 december på mat- och hantverksförsäljning, hästhovsklapper på kullerstensgatorna, tomtar och dans runt granen. Gammeldags julmarknad har blivit en kär tradition i Arboga och som vanligt blir det hantverksmarknad i Ahllöfsparken och dess inomhusbodar.

Stora torget förvandlas till hästtorg och gatorna fylls med underhållning. Som traditionen bjuder blir det också julstök på Arboga museum, dans runt granen och tomtestugan med tomtefamiljen. På söndagen är det sedan dags att kröna Arboga Lucia.

Gammeldags Julmarknad Arboga

Marknadens öppettider

Lördag 8 dec kl. 10.00 – 16.00
Söndag 9 dec kl. 10.00 – 16.00

Klicka här för dagsprogram, parkeringsinformation och karta över stadskärnan.


Är du intresserat i att delta som volontär, artist, mm.? Kontakta oss gärna!

Är du utställare och vill sälja på marknaden? Marknaden sker i Ahllöfsparken där ni får hyra våra marknadsbord, 2 m x 80 cm, med tak och belysning. Ett begränsat antal inomhusplatser finns i bodar (ej uppvärmda) för dem som har produkter som kräver en torrare miljö samt en mindre inomhusmarknad. De som deltog under förra årets julmarknad, har förtur till sin gamla plats. Besök vår bokningssida på bokamarknad.se.


Följ vårt evenemang även på Facebook!


Huvudsponsorer – Gammeldags Julmarknad 2018

 

Posted in .