Lill-Lördag: Shoppingkväll i Arboga

Datum: 31 oktober, 2018

Tid: till kl. 20.00

Plats: Arboga

|

Lill-Lördag: Shoppingkväll i Arboga

Kom och shoppa loss i Arboga! Våra butiker, salonger, restauranger och caféer har kvällsöppet för dig.

Shoppa tillsammans med dina kompisar eller familj längs Arbogas vackra gator och torg: Vi håller kvällsöppet till kl. 20.00 sista onsdagen i månaden - shoppingkväll onsdagen den 31 oktober. Varmt välkommen att uppleva vår fina stad och att besöka våra butiker, caféer och restauranger.

 

Torglördag Höst Arboga

Torglördag ”Sopplördag” 06 okt 2018

Datum: 6 oktober, 2018

Tid: 10:00-14:00

Plats: Stora torget

|

Torglördag ”Sopplördag” 06 okt 2018

Vi kommer enligt tradition att ha höst och sopptema på Stora torget, där våra besökare får möjlighet att prova soppor och köpa matvaror och hantverk.

Kom och besök Stora torgets marknad lördagen den 6 oktober! Här kan du handla allt till din favoritsoppa - lokalproducerat naturligtvis. Dessutom visar hantverkare upp sina varor samt sköna ullprodukter.

Prova höstens smaker direkt på marknaden:
Potatis-purjolöksoppa hos Karlslunds Antik och Kuriosa
Korvsoppa hos Jädersbruks vänner
Tryffelsmaker hos Maltezia

Våra programpunkter

Kl. 11:00 invigs Arbogas Stadskärna (Rådhusgården). Konstnären är Kerstin Hörnlund och på Rådhusets innegård kommer Fritids- och kulturnämndens ordförande Hans Ivarsson håller tal. Arboga kommun bjuder på lite tilltugg.

Kl. 12:00 uppträder dansare från kulturskolans showgrupp. Det vill du inte missa!

Kl. 10:00-14:00 finns Jädersbruks vänner på plats och du kan ta en åktur på deras hölass. Håll utkik på Stora torget!

Sedan finns även Arbogateatern på plats i sina vackra dräkter. Ta tillfället i akt och köp biljetter till deras kommande föreställning "Skymning över Arboga - en vandring genom stadens mörkare historia." Arbogateatern bjuder även marknadsbesökarna på en mindre eldshow!

Hölassåkning med Jädersbruksvänner

Följ vårt evenemang även på Facebook!

Sälj dina varor på våra marknader

Är du utställare och vill sälja dina närproducerade produkter/hantverk, kuriosa, antik, mat, godis, blommor? Välkommen med din bokning på bokamarknad.se! Ansök direkt här om ett marknadsstånd för höstmarknaden.
 

 

Gammeldags Julmarknad Arboga

Gammeldags Julmarknad 2018

Startdatum: 8 december, 2018

Slutdatum: 9 december, 2018

Tid: 10:00-16:00

Plats: Ahllöfsparken, Kapellgatan, Konstrundan och Stora Torget i Arboga

|

Gammeldags Julmarknad 2018

Upplev en stämningsfull gammeldags julmarknad i inspirerande kulturmiljö med försäljning av kvalitetshantverk och godsaker till julbordet!

I Arbogas stadskärna bjuds den 8 och 9 december på mat- och hantverksförsäljning, hästhovsklapper på kullerstensgatorna, tomtar och dans runt granen. Gammeldags julmarknad har blivit en kär tradition i Arboga och som vanligt blir det hantverksmarknad i Ahllöfsparken och dess inomhusbodar.

Stora torget förvandlas till hästtorg och gatorna fylls med underhållning. Som traditionen bjuder blir det också julstök på Arboga museum, dans runt granen och tomtestugan med tomtefamiljen. På söndagen är det sedan dags att kröna Arboga Lucia.

Gammeldags Julmarknad Arboga

Marknadens öppettider

Lördag 8 dec kl. 10.00 – 16.00
Söndag 9 dec kl. 10.00 – 16.00

Klicka här för dagsprogram, parkeringsinformation och karta över stadskärnan.


Är du intresserat i att delta som volontär, artist, mm.? Kontakta oss gärna!

Är du utställare och vill sälja på marknaden? Marknaden sker i Ahllöfsparken där ni får hyra våra marknadsbord, 2 m x 80 cm, med tak och belysning. Ett begränsat antal inomhusplatser finns i bodar (ej uppvärmda) för dem som har produkter som kräver en torrare miljö samt en mindre inomhusmarknad. De som deltog under förra årets julmarknad, har förtur till sin gamla plats. Besök vår bokningssida på bokamarknad.se.


Följ vårt evenemang även på Facebook!


Huvudsponsorer - Gammeldags Julmarknad 2018

 

Tjejkväll höst 2018 Arboga

Tjejkväll och modevisning

Datum: 26 september, 2018

Tid: 18:00-22:00

Plats: Arboga

|

Tjejkväll och modevisning

Kom och shoppa loss i Arboga! Onsdagen den 26 september har vi kvällsöppet för dig. Missa inte kvällens modevisning!

Höstens tjejkväll är i år i september och planeringen är i full gång. Vi välkomnar dig och dina vänner att uppleva vår fina stad och stora utbud av butiker, salonger, caféer och restauranger.

Missa inte tipspromenaden och erbjudanden i butikerna! Kolla gärna på deras Facebooksidor, hemsidor och annonser i Arboga Tidning och Bärgslagsbladet på onsdag den 26 september. Eller ännu bättre: Ta en sväng på stan under Tjejkvällen!

Modevisning

Passa på att se höstens mode under Tjejkvällen: Modevisning på Restaurang Ågården kl. 18.00 (insläpp fr. kl. 17.30). Kvällens konferencier är Jens Lekström. Biljetter finns att köpa hos Behagfullt, Everyday Style och Titt-in. Priset av 275:- inkluderar en caesarsallad med kyckling och ett glas vin eller alk.fritt alt. - och chans till fina vinster!

Medverkande butiker:
BeHagfullt, Adea, Titt-in, Everyday Style, Hårman, Bergmans Guld, Life, Lilla Spa och Optiker Lund.

Samarbetspartner:
Bbl/AT, Turistbyrån Arboga, Restaurang Ågården och ICA Supermarket Ahllöfsgatan


Följ gärna vårt evenemang på Facebook och dela med dina vänner!