Gammeldags Julmarknad Arboga

Program Gammeldags Julmarknad

Varmt välkommen till Arboga och till vår stämningsfulla julmarknad!

Den 8-9 dec bjuder vi till en inspirerande kulturmiljö med försäljning av kvalitetshantverk och godsaker till julbordet. Stora torget förvandlas till ett medeltida hästtorg och stadskärnan fylls med underhållning.

Läs mer

Sälj på påskmarknaden

Anmäl dig nu som utställare

Upplev härlig påskstämning i Arbogas inspirerande kulturmiljö. Ställ ut på påskmarknaden mitt i den anrika stadskärnan – en marknad som lockar besökare från hela regionen.
Läs mer

God jul och gott nytt år önskar Arboga i Centrum

God jul och gott nytt år

Och stort TACK för 2017!

Vi tackar våra besökare, kunder, medlemmar, sponsorer och samarbetspartner för en härligt 2017! Nu ger vi oss på julbord, ska klä granen, äter den godaste maten för att sen fira nyår.

Utvilad och med mycket energi träffas vi igen den 02 januari 2018 och gestaltar gemensamt framgångsrika evenemang och utvecklar Arboga som handelsort och attraktivt besöksmål.

Torglördag Sopptema 2017 Arboga

Torglördag 7/10

7 oktober - många evenemang i Arboga

Den 7 oktober var fullspäckad med härliga evenemang för hela familjen: indockning hos Hjälmare Docka, marknad och aktiviteter på Stora torget, Kommunlördag, Barnteater, Vitamin Well Run of Hope, Digital Opera.

Stora torgets torglördag hade vi, Arboga i Centrum, enligt tradition "höst" och "sopptema", där besökare fick möjlighet att prova 3-4 sorters soppor och köpa lokalproducerade matvaror och hantverk i marknadsstånden.

Läs mer