Medlemsfömåner

Arboga i Centrum har en bredd av olika branscher representerade i föreningen. Här finns allt från butiker, restauranger, hotell, mäklare, banker, fastighetsägare, it-företag och byggbranschen med flera.

Vad får jag som medlem?

Marknadsföring och aktiviteter
Vi genomför varje år olika evenemang för att locka fler besökare och kunder till Arboga. Vi marknadsför detta genom affischer, annonsering och i digitala medier.

Medlemskommunikation
I digitala kanaler, som vår hemsida och i sociala medier marknadsför vi våra medlemmar. Samtidigt skapar vi digitala (dialog)plattformar för våra medlemmar att kommunicera med varandra och får information om och från föreningen snabbt tillgängligt.

Presentkort
Som medlem i Arboga i Centrum får du ökad försäljning genom användandet av vårt presentkort. Här hittar du mer information om vårt presentkort.

Infotavlor
På våra stora utplacerade infotavlor finns en stor karta där våra medlemmar har möjlighet att marknadsföra sig.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev skickas ut regelbundet med information till våra medlemmar. Nyhetsbrevet är till för att hjälpa dig att få reda på allt som händer i föreningen.

Morgonsoffor
I samarbete med Arboga kommun arbetar Arboga i Centrum med frukostmöten för våra medlemmar. Dels informerar vi om nyheter, aktiviteter etc. och dels för att man som medlem skall kunna ta upp frågor som är viktiga för sin verksamhet.

Nätverk
På våra medlems- och branschmöten har medlemmarna möjlighet att påverka föreningens och Arbogas inriktning, diskutera och vara aktiv med förslag.