Styrelsen  

flyer.jpg

Utveckling för näringslivet

Vårt huvudfokus är att arbeta med utvecklingsfrågor som gynnar alla företagare, stora som små. Tillsammans med kommunen utvecklar vi Arboga som handelsort och ett attraktivt besöksmål.

image001.jpg

Tobias Gillberg

Ordförande

Som inflyttad Arbogabo har jag koll på vad som är lockade med den här gamla häftiga staden. Det är något jag hela tiden försöker använda mig av, och var viktiga insikter i mina tidigare roller som marknadsansvarig i ett lokalt elektronikföretag och näringslivschef i kommunen. 

 

Nu driver jag tillsammans med min fru familjeföretaget Edsborg Sverige AB (kreativ projektledning) och ger ut Stadsmysterium (spel i stadsmiljö). Jag jobbar mycket med projekt inom formgivning, fotografi och illustration. Som projektledare är jag engagerad i ett flertal olika lokala utvecklingsprojekt. Något jag verkligen brinner för. 

 

Att få vara ordförande i styrelsen för Arboga i Centrum är verkligen en ära och ett viktigt uppdrag. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet av grafisk kommunikation, marknadsföring och en rätt ok översikt om vad som händer i närområdet.

emma.jpg

Emma Sarebro

Ledamot

Jag har drivit mitt företag Everyday Style på Stora Torget i Arboga sedan 2004. Det är en skönhetssalong och livsstilsbutik där vi erbjuder en helhet till kunden.

Jag är utbildad inom många skönhetsområden och har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen. Jag håller även utbildningar inom skönhet. Att få jobba med kunder är något jag verkligen älskar. 
www.everydaystyle.se 

 

Jag är uppvuxen i Arboga och har bott här i hela mitt liv. Jag brinner verkligen för utvecklandet av staden samt företagande.

Jag ser möjligheten att jobba i styrelsen för Arboga i Centrum för att vara med och påverka och utveckla näringslivet framåt i denna fina stad, då det har en stor betydelse för trivsamheten för alla som bor och verkar i Arboga.

alexander.jpg

Alexander Knutsson

Ledamot

Jag är uppväxt i familjeföretaget Gunnar Karlsson Radio & TV AB, som min farfar Gunnar Karlsson startade redan på 1930-talet. Jag har själv jobbat heltid i företaget sedan 2004 och driver den nu tillsammans med min bror och pappa.
www.gunnarkarlsson.se


Vår affärsidé är att med ett brett sortiment inom hemelektronik, telefoni och datorer erbjuda kunden bästa möjliga service.

Vi arbetar även med datorservice, nätverksarbete hos företag och privatpersoner, antenn- och parabolservice samt driftservice av centrala antennsystem.

Jag är även styrelseledamot i Sturestadens Fastighets AB, ledamot i Företagarna Västra Mälardalen, dessutom har jag fullmäktigeuppdrag i Länsförsäkringar Bergslagen.

helenp2.jpg

Helen Pilerud

Ledamot

Jag har jobbat på Arboga Gardinaffär sedan 1997 och driver den sedan 2012.
www.arbogagardinaffar.se


Vårt motto är att "Vi ger dig ett vackrare hem. Med hjälp av oss kan du inreda dina fönster med gardiner, stänger och lampor. Hitta aktuellt pynt och textilier till hela ditt hem"


Vi gör kostnadsfria hembesök både hos företag och privatpersoner för måttagning och rådgivning. 

Jag är utbildad inom sömnad och mönsterkonstruktion så vi erbjuder även ändringssömnad och i vissa fall uppsyning av plagg.

Möten med människor har gjort att jag är aktiv i många styrelser och föreningar. Jag gillar det sättet att mötas och nätverka på.

Arboga i Centrum

Arboga Konstförening

Arboga Vin Club 

Västra Mälardalen Handel

Odd Fellows damklubb i Arboga 

Jag är med i Arboga i Centrums styrelse för att kunna vara med och påverka och utveckla kommun och näringsliv. Arboga växer och det vill jag vara en del av.

image0.jpg

Mats Malmberg

Ledamot

Jag jobbar åt Earton Media, företaget som delar ut en gratis lokal tidning i brevlådor nästan alla veckor under året men som även har en dagstidning i digital form, magazin24.se

Företagen betalar för att den som vill läsa lokala nyheter kan göra det utan kostnad. Gratis läsning är ett stort plus!

Har varit anställd i 13 år och har en gedigen erfarenhet av försäljning. Brukar mest kalla mig för idé-säljare, har ofta idéer för att få företag att öka sin försäljning eller få mer spring in i sin butik. 

Uppvuxen i Köping, bott i Norge i 8 år och drivit butik där, tillbaka i Köping sen 14 år. En golfspelande familjefar som älskar livet och spenderar tiden i naturen med 2 hundar eller med familjen i skidbacken på vintern. 

Arboga i Centrum logo.jpg

Carina Larsson

Ledamot

.

carola.jpg

Carola Andersson

Adjungerad

.