Detta är styrelsen  

flyer.jpg

Utveckling för näringslivet

Vårt huvudfokus är att arbeta med utvecklingsfrågor som gynnar alla företagare, stora som små. Tillsammans med kommunen utvecklar vi Arboga som handelsort och ett attraktivt besöksmål.

Rony Marklund

Ordförande

Jag äger och driver Arboga Häst Och Hund på Nygatan 16B. Butiken öppnade sommaren 2018. Ett år senare flyttade vi till Nygatan.​
Hos oss ska kunden alltid få den tid de behöver för att kunna ta hand om sitt djur på bästa sätt. Vi har även hundtrim i våra lokaler. 

www.arbogahastochhund.se


Efter 30 år inom retail (detaljhandeln), har jag bland annat jobbat på företag som H&M, NilsonGroup, Hemtex, Granngården och IKEA. 
Mestadels som butikschef men även som regionchef och ledningsgruppsmedlem.

 

Nu har jag landat i Arboga och vill på mitt sätt hjälpa till att bidra till en levande stad så här på landet.

 

Mitt sätt?  - Man gör det tillsammans med ödmjukhet och en liten gnutta jävlarannama.

Emma Sarebro

Ledamot

Jag har drivit mitt företag Everyday Style på Stora Torget i Arboga sedan 2004. Det är en skönhetssalong och livsstilsbutik där vi erbjuder en helhet till kunden.

Jag är utbildad inom många skönhetsområden och har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen. Jag håller även utbildningar inom skönhet. Att få jobba med kunder är något jag verkligen älskar. 
www.everydaystyle.se 

 

Jag är uppvuxen i Arboga och har bott här i hela mitt liv. Jag brinner verkligen för utvecklandet av staden samt företagande.

Jag ser möjligheten att jobba i styrelsen för Arboga i Centrum för att vara med och påverka och utveckla näringslivet framåt i denna fina stad, då det har en stor betydelse för trivsamheten för alla som bor och verkar i Arboga.

Alexander Knutsson

Ledamot

Jag är uppväxt i familjeföretaget Gunnar Karlsson Radio & TV AB, som min farfar Gunnar Karlsson startade redan på 1930-talet.ag har själv jobbat heltid i företaget sedan 2004 och driver den nu tillsammans med min bror och pappa.
www.gunnarkarlsson.se


Vår affärsidé är att med ett brett sortiment inom hemelektronik och datorer erbjuda kunden bästa möjliga service.

Vi arbetar även med datorservice, nätverksarbete hos företag och privatpersoner, antenn- och parabolservice samt driftservice av centrala antennsystem.

Jag är  även ledamot i Arboga Kommuns Fastighetskoncern, Företagarna Västra Mälardalen samt som huvudman i Sparbanken Västra Mälardalen.

Helen Pilerud

Ledamot

Jag har jobbat på Arboga Gardinaffär sedan 1997 och driver den sedan 2012.
www.arbogagardinaffar.se


Vårt motto är att "Vi ger dig ett vackrare hem. Med hjälp av oss kan du inreda dina fönster med gardiner, stänger och lampor. Hitta aktuellt pynt och textilier till hela ditt hem"


Vi gör kostnadsfria hembesök både hos företag och privatpersoner för måttagning och rådgivning. 

Jag är utbildad inom sömnad och mönsterkonstruktion så vi erbjuder även ändringssömnad och i vissa fall uppsyning av plagg.

Möten med människor har gjort att jag är aktiv i många styrelser och föreningar. Jag gillar det sättet att mötas och nätverka på.

Arboga i Centrum

Arboga Konstförening

Arboga Vin Club 

Västra Mälardalen Handel

Odd Fellows damklubb i Arboga 

Jag är med i Arboga i Centrums styrelse för att kunna vara med och påverka och utveckla kommun och näringsliv. Arboga växer och det vill jag vara en del av.

Jens Lekström

Ledamot

Jag har bott i Arboga hela mitt liv, förutom under fem år när jag arbetade utomlands. Har alltid jobbat med försäljning och människor. Allt från barnskötare, reseledare, butikssäljare, resande säljare, säljcoach och Operations manager har jag testat på. Jag har även varit konferencier för modevisningar här i Arboga.


Genom detta har jag skapat mig stor erfarenhet om det mesta och tagit lärdom av både positiva och negativa saker i de olika yrken jag provat.
Sedan 2019 arbetar jag på lokaltidningen Magazin24 där jag genom vår tidning försöker göra mycket för Arboga. 


Min roll som ny ledamot i Arboga i Centrum hoppas jag kunna vända på lite stenar och hitta lite nya idéer som kan hjälpa att vi får ett bra näringsliv i vår underbara lilla stad.  


Som person är jag väldigt driven och energisk..

Carola Andersson

Adjungerad

.