Detta gör styrelsen  

Arbogaan_vinter_med_sno.jpg

Utveckling för näringslivet

Vårt huvudfokus är att arbeta med utvecklingsfrågor som gynnar alla företagare, stora som små. Tillsammans med kommunen utvecklar vi Arboga som handelsort och ett attraktivt besöksmål.

Med i viktiga föreningar och sammanhang

Vi representerar AiC i många relevanta sammanhang som är till nytta för dig som medlem. Till exempel:

Medlemmarnas röster viktiga

Våra medlemmars engagemang och kunskap är viktigt för oss och de deltar i verksamheten genom att utnyttja föreningens tjänster.

VÅRA MEDLEMMAR

BLI MEDLEM

Om oss i styrelsen

Helen Pilerud

Ordförande

Jag har jobbat på Arboga Gardinaffär sedan 1997 och driver den sedan 2012.

www.arbogagardinaffar.se


Vårt motto är att "Vi ger dig ett vackrare hem. Med hjälp av oss kan du inreda dina fönster med gardiner, stänger och lampor. Hitta aktuellt pynt och textilier till hela ditt hem"


Vi gör kostnadsfria hembesök både hos företag och privatpersoner för måttagning och rådgivning. 

Jag är utbildad inom sömnad och mönsterkonstruktion så vi erbjuder även ändringssömnad och i vissa fall uppsyning av plagg.

Möten med människor har gjort att jag är aktiv i många styrelser och föreningar. Jag gillar det sättet att mötas och nätverka på.

  • Arboga i Centrum

  • Arboga Konstförening

  • Arboga Vin Club 

  • Västra Mälardalen Hande

  • Odd Fellows damklubb i Arboga 

Jag är med i Arboga i Centrums styrelse för att kunna vara med och påverka och utveckla kommun och näringsliv. Arboga växer och det vill jag vara en del av.

Marika Axensjö

Ledamot

Jag är egen företagare och erbjuder tjänster inom hemsidor, kommunikation och administration, som jag har ca 25-års erfarenhet av.  

www.axensjos.se

Jobbar även som oberoende återförsäljare för det svenska underklädesföretaget PXC Underwear.

www.pxc.se/marika

Jag har kontor/lokal centralt i Arboga.

Jag kommer från Stockholm och har tillbringat många somrar i Arboga som gjorde att jag valde att flytta hit för cirka två år sedan när jag startade företaget på heltid och min dotter blev större.

Jag brinner just för egna företagares framgång och välmående med sin verksamhet, varför jag valde att gå med i styrelsen för att vi, som styrelse kan stötta från vårt håll.

Värnar även om att småstäder ska kunna fortsätta leva och att invånarna ska se allt bra som finns i sin egen stad - att handla, äta, dricka, fika samt anlita lokala tjänsteföretag.

I Arboga finns så mycket bra helt enkelt - nu får vi se till att hjälpas åt att kommunicera ut det också. 

Emma Sarebro

Ledamot

Jag har drivit mitt företag Everyday Style på Stora Torget i Arboga sedan 2004. Det är en skönhetssalong och livsstilsbutik där vi erbjuder en helhet till kunden.

 

Jag är utbildad inom många skönhetsområden och har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen. Jag håller även utbildningar inom skönhet. Att få jobba med kunder är något jag verkligen älskar. 
www.everydaystyle.se 


Jag är uppvuxen i Arboga och har bott här i hela mitt liv. Jag brinner verkligen för utvecklandet av staden samt företagande.

Jag ser möjligheten att jobba i styrelsen för Arboga i Centrum för att vara med och påverka och utveckla näringslivet framåt i denna fina stad, då det har en stor betydelse för trivsamheten för alla som bor och verkar i Arboga.

Alexander Knutsson

Ledamot

Jag är uppväxt i familjeföretaget Gunnar Karlsson Radio & TV AB, som min farfar Gunnar Karlsson startade redan på 1930-talet.
 

Jag har själv jobbat heltid i företaget sedan 2004 och driver den nu tillsammans med min bror och pappa.

www.gunnarkarlsson.se

 

Vår affärsidé är att med ett brett sortiment inom hemelektronik och datorer erbjuda kunden bästa möjliga service.

Vi arbetar även med datorservice, nätverksarbete hos företag och privatpersoner, antenn- och parabolservice samt driftservice av centrala antennsystem.

 

Är förutom ledamot i Arboga i Centrum, även ledamot i Arboga Kommuns Fastighetskoncern, Företagarna Västra Mälardalen samt som huvudman i Sparbanken Västra Mälardalen.

Rony Marklund

Ledamot

Jag äger och driver Arboga Häst Och Hund på Nygatan 16B. Butiken öppnade sommaren 2018. Ett år senare flyttade vi till Nygatan.

Hos oss ska kunden alltid få den tid de behöver för att kunna ta hand om sitt djur på bästa sätt. Vi har även hundtrim i våra lokaler. 


Efter 30 år inom retail (detaljhandeln), har jag bland annat jobbat på företag som H&M, NilsonGroup, Hemtex, Granngården och IKEA. 
Mestadels som butikschef men även som regionchef och ledningsgruppsmedlem.

 

Nu har jag landat i Arboga och vill på mitt sätt hjälpa till att bidra till en levande stad så här på landet.

Mitt sätt?  - Man gör det tillsammans med ödmjukhet och en liten gnutta jävlarannama.

Carola Andersson

Adjungerad

  • AiC på Facebook

© 2020 Arboga i Centrum - AiC. En opolitisk ekonomisk förening.

Centrumleden 6, 732 30 Arboga - info@aic.nu,

Hemsidan skapad av Axensjös KBH www.axensjos.se

Sidan uppdaterades januari 2021

Om GDPR - Integritetspolicy